Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből

Üdvözlöm a vésztői baromfi keltető oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták, farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó, vörös és fehér húshibrid naposcsibe rendelhető

baromfi.jpg

 

ztői Ketőüzem: Nascibe, házicsibe, kiscsirke, eladó csir

 

Kiárusítás!!

Minden baromfi eladó!

Növendék és vágócsirke, Francia gyöngyös, több korosztály, növendék és pecsenye gyöngyös, szeptember végétől konyhakészen.

Fiatal, udvaros paraszt tyúkok.

farmcsibe.jpg

 

Naposcsibe 

Utolsó időpont szept. 5. (betelt)

Előjegyzés szezontól függően 3-4 hét.

Kisebb darabszám minden héten kapható.

 Fajtaválaszték:
 farm_voros.jpg                                                     redbro.jpg        

    FARM VÖRÖS ÉS SZÍNES FAJTÁK                      REDBRÓ  HÚSHIBRID    

Nemzetközi fajták, kiemelkedő teljesítmény

             color001.jpg                              gyongyos2.jpg

 

                       ELŐNEVELTCSIRKE                                  GYÖNGYi csibe

 

 

 

 

 

veszto_radnoti_u_6.jpg

 

  Kattintson a Google térképre,

 

mielőtt telefonálna vagy megrendelését leadná, keressen meg bennünket a térképen.

  

 

 

  Kapcsolatfelvétel 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

linkcenter.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyar Honlap Webkatalógus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hungarian Web Linkgyűjtemény

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Simcsik András hirdetései az Apróhirdetésingyen.hu-n.

 

 

 

 

 

 

 

Apróhirdetés ingyen

 

 

 

 

 

 

 

  Vésztői baromfikeltető

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Szeretettel köszöntöm a kedves érdeklődőt, engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzam. 1997 óta foglalkozunk baromfitenyésztéssel, keltetéssel. Az első években a régi F1-es gödöllői fajtákat és New Hampshire, Rhode Island Red (ródájlend) (vörös izlandi) tyúkokat tenyésztettük és keltettük. Jelenleg is, mint kezdetektől fogva családi gazdaságként (mint őstermelő) működtetjük a keltetőt és a tyúktenyésztést. A keltetőben csak saját állományunktól származó tojásokat keltetünk. A régi gépek egy részét újabbakra cseréltük, a fajtákat pedig kiegészítettük háztáji vörös és fehér húshibridekkel,: Redbró, Ruszticbró. Importőr cégtől a legkiválóbb Francia kettőshasznosítású fajtákat szereztünk be, ezek megjelenésükben a régi fajtákra hasonlítanak, növekedésben és tojástermelésben messze felülmúlják azokat. A keltető üzem februártól szeptemberig működik. Az évek gyakorlata meghozta eredményét, mára a környéken a legjobb minőségű csibét forgalmazzuk. Elsősorban az Észak-békési kistérség településeit igyekszünk jó minőségű naposcsibével és előnevelt csirkével kiszolgálni. A szabad kapacitást az ország egész területére kiszállítjuk, főleg a Budapest környéki települések gazdái tartoznak elégedett vevőink közzé. Ipari broiler tenyésztéssel és keltetéssel egyenlőre nem áll módunkban tevékenységünket bővíteni. Fő célunk a háztáji igények 100-500 db.-ig történő kiszolgálása. Fais tojás, keltetni való tojás, keltetésre alkalmas tojás keltetési szezon előtt és után mélyalmos étkezési tojás, keltetésre alkalmas tyúktojási Tenyésztojástól a 18 hetes jércéig, tenyészkakasig minden igényre van valamilyen megoldásunk. A szezon végén az állományt előjegyzés alapján értékesítjük. Várom megrendelését. Simcsik András mg. technikus, baromfitenyésztő. 

 

 

 

Farm: Vörös tollazatú, kettős hasznosítású fajta. A jércék tojástermelő képessége kiváló, gyors tollasodása és kedvező növekedési erélye miatt a kisüzemi baromfitartók kedvelt fajtája, alkalmas szabadtartásra bio- nevelésre. Farm-H: Kedvező növekedési erélye van, barna fehér tollakkal tűzdelt kettőshasznú csibe. Farm Yield: Erőteljes növekedésű fehér, világos zsemleszínű cirombás kettőshasznú csibe. Farm Tricolor: Színárnyalatok a sárga-kendermagostól a fogolyszínűig, rendkívül tarka, a háztáji udvarok dísze. Gyors tollasodású csibe. Redbró:Vörös tollú brojler. Kiváló húsminőség, nagyon jó húsformák, kiemelkedő életképesség jellemzi, fajlagos takarmány felhasználása, vetekszik az ipari típusúakéval. Gazdaságosan hizlalható.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 149
Heti: 85
Havi: 1 930
Össz.: 868 239
Oldal: Kezdő lap
Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből - © 2008 - 2018 - csibekelteto.hupont.hu